Zondag 2 juli: Optocht oud en nieuwe brandweerwagens

Ter gelegenheid van de 50ste verjaardag van de Volvo N88 organiseert  de brandweerkazerne van Londerzeel verschillende festiviteiten. Brandweervoertuigen, oud & nieuw, zullen deelnemen aan een rondrit van een kleine 60 km via Londerzeel, Kapelle-op-den-Bos, Meise, Wolvertem en Merchtem terug naar Londerzeel. In Plantentuin Meise is er een middagstop voorzien tussen 12 & 14 u. waar de voertuigen te bezichtigen zijn op de binnenkoer van  het Kasteel. Meer info op http://www.cvn88l.be/

Binnenkoer Kasteel

12 – 14 u.

Contact

De Plantentuin Meise is een botanische tuin van 92 ha ten noorden van Brussel. In de Plantentuin Meise vind je 18.000 verschillende planten. Het is één van de grootste plantenverzamelingen ter wereld. Maar de Plantentuin is ook een wereldberoemde onderzoeksinstelling die is gespecialiseerd in ondermeer de koffiefamilie, Midden-Afrika en tropische paddenstoelen. Elke dag van het jaar is er wel iets moois te ontdekken in dit prachtige domein. Bezoek het Plantenpaleis, geniet van de tentoonstelling in het middeleeuwse kasteel en verbaas je over de diversiteit van het Plantenrijk.

 

Plantentuin Meise

Domein van Bouchout
Nieuwelaan 38
1860 Meise

tel +32 (0)2 260 09 70

info@plantentuinmeise.bewww.plantentuinmeise.be

Wegbeschrijving

De Plantentuin bevindt zich op 3 km van het Atomium.
Met de auto: A12 Brussel-Antwerpen, uitrit 3 Meise.
Met het openbaar vervoer: vanaf het treinstation Brussel-Noord of het metrostation Koning Boudewijn (lijn 6): neem de bus ‘De Lijn’ 250 of 251.

 

Ontvang de digitale nieuwsbrief van de Plantentuin Meise