Zondag 2 juli: Mini-Circus & Workshops

Een klein prachtig mini circus strijkt neer in Plantentuin Meise! Barba-Rossa trekt zijn koffer vol zotte toeren open. Hij jongleert op hoge ladders, danst met reuzenzeepbellen en goochelt een lach op élk gezicht. Zijn muziek voert je mee naar een wereld van clownerie, acrobatie, trapezerie, magie en improvisatie.

Benieuwd of er ook een circusartiest schuilgaat in jou? Dan kan je je naar hartenlust uitleven in de circusworkshop.

Mini circus show:

  • 13.30 – 14 u.
  • 15 – 15.30 u

Circus Workshop: 

  • 14 – 15 u.
  • 15.30 – 16.30 u.

Tegenover het Kasteel

Contact

De Plantentuin Meise is een botanische tuin van 92 ha ten noorden van Brussel. In de Plantentuin Meise vind je 18.000 verschillende planten. Het is één van de grootste plantenverzamelingen ter wereld. Maar de Plantentuin is ook een wereldberoemde onderzoeksinstelling die is gespecialiseerd in ondermeer de koffiefamilie, Midden-Afrika en tropische paddenstoelen. Elke dag van het jaar is er wel iets moois te ontdekken in dit prachtige domein. Bezoek het Plantenpaleis, geniet van de tentoonstelling in het middeleeuwse kasteel en verbaas je over de diversiteit van het Plantenrijk.

 

Plantentuin Meise

Domein van Bouchout
Nieuwelaan 38
1860 Meise

tel +32 (0)2 260 09 70

info@plantentuinmeise.bewww.plantentuinmeise.be

Wegbeschrijving

De Plantentuin bevindt zich op 3 km van het Atomium.
Met de auto: A12 Brussel-Antwerpen, uitrit 3 Meise.
Met het openbaar vervoer: vanaf het treinstation Brussel-Noord of het metrostation Koning Boudewijn (lijn 6): neem de bus ‘De Lijn’ 250 of 251.

 

Ontvang de digitale nieuwsbrief van de Plantentuin Meise