Zaterdag 7 juli: Exclusief! Ikebana bloemschik workshop voor groot en klein

Heb je zin om met je zoon/dochter/neefje/nichtje/kleindochter /…. je bloemschiktalent te testen? Kom dan naar de  Ikebana workshop ! Onder begeleiding van  Ikebana-kunstenaars creëren jullie elk je eigen Ikebana kunstwerkje. Op het einde van de workshop krijg je je bloemstukje mee naar huis nemen.

Wil je zeker zijn van je plaatsje, schrijf je dan hier in. Je kan ook de dag zelf binnenlopen in de Wapenzaal van het Kasteel en even komen kijken. Misschien is er nog wel een plaatsje vrij aan een tafel. De workshop loopt van 14.30 u tot 17 u.

Wapenzaal Kasteel

van 14.30 u tot 17 u

Max 30 personen

 

Prijs: € 5, ter plaatse in het Kasteel te betalen (enkel CASH!)

 

Contact

De Plantentuin Meise is een botanische tuin van 92 ha ten noorden van Brussel. In de Plantentuin Meise vind je 18.000 verschillende planten. Het is één van de grootste plantenverzamelingen ter wereld. Maar de Plantentuin is ook een wereldberoemde onderzoeksinstelling die is gespecialiseerd in ondermeer de koffiefamilie, Midden-Afrika en tropische paddenstoelen. Elke dag van het jaar is er wel iets moois te ontdekken in dit prachtige domein. Bezoek het Plantenpaleis, geniet van de tentoonstelling in het middeleeuwse kasteel en verbaas je over de diversiteit van het Plantenrijk.

 

Plantentuin Meise

Domein van Bouchout
Nieuwelaan 38
1860 Meise

tel +32 (0)2 260 09 70

info@plantentuinmeise.bewww.plantentuinmeise.be

Wegbeschrijving

De Plantentuin bevindt zich op 3 km van het Atomium.
Met de auto: A12 Brussel-Antwerpen, uitrit 3 Meise.
Met het openbaar vervoer: vanaf het treinstation Brussel-Noord of het metrostation Koning Boudewijn (lijn 6): neem de bus ‘De Lijn’ 250 of 251.

 

Ontvang de digitale nieuwsbrief van de Plantentuin Meise