Tuinwinkel: lente in huis!

Je vindt in de Tuinwinkel een mooi aanbod bloemenzaden alsook mengelingen met eetbare bloemen en mixen om vlinders, bijen en vogels aan te trekken.
Eenjarigen vormen een welkome aanvulling in een tuin die er spontaan en natuurlijk wil uitzien. Bovendien zijn éénjarigen betaalbaar, mooi en bloeien ze eindeloos door zodat ze zorgen voor maandenlange kleurtoetsen in elke tuin. Zowel in borders, potten als in de pluktuin. 
Boekenverkoop!!
 
Onze tuin-en plantenboeken in meerdere talen van algemeen tot zeer specifiek gaan de deur uit aan ronde prijzen.
Het moment om je boekenkast te vullen met intrigerende boeken over botanische ontdekkingen, kunstboeken met prachtige illustraties. Alsook praktische gidsen en handleidingen om planten met de beste zorg te omringen.
Bezoek de website van de Tuinwinkel

Contact

De Plantentuin Meise is een botanische tuin van 92 ha ten noorden van Brussel. In de Plantentuin Meise vind je 18.000 verschillende planten. Het is één van de grootste plantenverzamelingen ter wereld. Maar de Plantentuin is ook een wereldberoemde onderzoeksinstelling die is gespecialiseerd in ondermeer de koffiefamilie, Midden-Afrika en tropische paddenstoelen. Elke dag van het jaar is er wel iets moois te ontdekken in dit prachtige domein. Bezoek het Plantenpaleis, geniet van de tentoonstelling in het middeleeuwse kasteel en verbaas je over de diversiteit van het Plantenrijk.

 

Plantentuin Meise

Domein van Bouchout
Nieuwelaan 38
1860 Meise

tel +32 (0)2 260 09 70

info@plantentuinmeise.bewww.plantentuinmeise.be

Wegbeschrijving

De Plantentuin bevindt zich op 3 km van het Atomium.
Met de auto: A12 Brussel-Antwerpen, uitrit 3 Meise.
Met het openbaar vervoer: vanaf het treinstation Brussel-Noord of het metrostation Koning Boudewijn (lijn 6): neem de bus ‘De Lijn’ 250 of 251.

 

Ontvang de digitale nieuwsbrief van de Plantentuin Meise